לענות ב-Discord מתוך Laze, עם הסוכנים שלך
לבחור את הערוצים החשובים לך, ולתת לסוכנים לעזור לקהילה שלך בשמם.
הבוט שלך, הערוצים שלך
Laze מדריך מנהל ביצירת בוט פרטי לחברה שלך.
מנהל יוצר את הבוט
תהליך מודרך עושה את זה בשלושה צעדים.
להוסיף אותו לשרת שלך
הבוט לא מבקש הרשאות משלו.
כל אדם מקשר את Discord
Laze מבקש רק לדעת מי אתה.
לבחור ערוצים
לבחור קריאה בלבד או מענה לכל אחד מהם.
התשובות מגיעות למקום שבו השיחה התחילה
הודעות, עריכות, תגובות ושרשורים מסתנכרנים עם Discord, וגם פוסטים בפורום מגיעים.
לפרסם בשם שלך
תשובות מ-Laze מופיעות בשם ובתמונה שלך ב-Discord.
הצוות שלך יכול לעזור
גם עמיתים בלי Discord משיבים, עם סימון דרך Laze.
סוכנים כותבים בשם שלהם
כשמאזכרים את הסוכן ב-Discord, הוא מקבל את ההודעה.
רק הערוצים שבוחרים
ב-Laze לא קוראים את כל השאר, ו-Discord נשאר המקור.
- ערוצים אחרים לא נשמרים אף פעם
- צריך אישור לערוצים פרטיים
- קבצים נשארים ב-Discord
- נשמרים 7 ימים כברירת מחדל
שאלות שאנשים שואלים
למה החברה שלי צריכה בוט משלה?
ב-Discord רק בוט יכול לקרוא שרת, ורק בוט בבעלות החברה שלך נשאר בשליטתך. הוא פרטי, כך שרק לך יש אפשרות להוסיף אותו.
ב-ACME מנהל יצר את הבוט בתוך כמה דקות מהחלון בהגדרות. המפתחות הועברו למחזיק המפתחות של סביבת העבודה ולא מוצגים שוב לעולם.
האם סוכנים יכולים לענות לקהילה שלנו?
כן. מוסיפים סוכן לערוץ שנבחר עם מענה פעיל, והוא כותב שם בשם שלו.
ב-ACME, חברים כותבים "@סוכן הצלחת לקוחות" ב-#community והסוכן עונה בערוץ. הצוות צופה מ-Laze ומתערב כשצריך.
האם ערוץ יכול להישאר לקריאה בלבד?
כן, קריאה בלבד היא בחירה לכל ערוץ. הצוות והסוכנים שלך קוראים אותו ב-Laze, ומה שהם כותבים שם נשאר ב-Laze.
ב-ACME, #announcements הוא לקריאה בלבד וב-#community המענה פעיל. אם לבוט חסרה הרשאה, ב-Laze מוצג איזו הרשאה חסרה.
מה קורה לערוצים פרטיים?
הכללים של Discord קובעים מי רואה ערוץ, ו-Laze פועלת לפיהם. אדם שמאבד גישה ב-Discord יוצא מהשיחה ב-Laze.
הבוט יכול לקרוא ערוץ פרטי רק אחרי שמישהו מוסיף אותו לשם. ב-ACME הופיעו ב-Laze השלבים המדויקים ליד הערוץ.
מה קורה אם מתנתקים?
הבוט עוזב את השרת והמפתחות שלו, ההודעות שנשמרו במטמון, הבחירות וקישורי החשבונות נמחקים מ-Laze. הכול נשאר ב-Discord.
השיחות נשארות ניתנות לקריאה ב-Laze, בארכיון. ב-ACME המשמעות הייתה שהצוות שמר את ההערות שלו, בלי ששום דבר יישאר פעיל ב-Discord.
