תמיכה
שאלות, בעיות או פידבק? כתבו לנו.
למחוק את החשבון
אפשר למחוק את החשבון בעצמכם. הפעולה מסירה את ההתחברות, המפתחות והמכשירים שלכם, ואתם עוזבים כל סביבת עבודה.
- בדפדפן או ב-Mac: הגדרות, לאחר מכן פרופיל, ואז למחוק את החשבון בתחתית.
- ב-iPhone: עוד, לאחר מכן פרופיל, ואז למחוק את החשבון.
- הקלידו את כתובת האימייל שלכם ולחצו על מחיקת החשבון שלי.
הנתונים שלכם
איך אנחנו אוספים, משתמשים ומגנים על הנתונים שלכם, ותנאי השירות.