Wsparcie
Pytania, problemy lub opinie? Napisz do nas.
Pomoc
Dokumentacja wyjaśnia, jak skonfigurować Laze, podłączyć agenta i korzystać z każdej funkcji.
Usuń swoje konto
Możesz samodzielnie usunąć swoje konto. Usuwa to twoje dane logowania, klucze i urządzenia, a ty opuszczasz każdy obszar roboczy.
- W przeglądarce lub na Macu: Ustawienia, następnie Profil, a potem Usuń konto na samym dole.
- Na iPhonie: Więcej, następnie Profil, a potem Usuń konto.
- Wpisz swój e-mail i naciśnij Usuń moje konto.
Twoje dane
Jak zbieramy, używamy i chronimy twoje dane oraz regulamin usługi.